Social- og Sundhedsassistent eller Hjælper i Dagvagt

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger 2 dygtige og engagerede kollegaer i Dagvagter på Klippebo gerne 37 timer, med vagt hver anden weekend (ulige weekender). 

 

Plejecenter Klippebo består af 40 lejligheder fordelt på 2 etager med leve-bomiljøkøkkener og skønne fællesarealer med havudsigt.

Klippebo’s formål er at være et plejecenter, hvor livet leves. Hvor beboere, deres familier og medarbejdere i fællesskab skaber et miljø, der er båret af en respektfuld, venlig, humoristisk og tålmodig omgangstone. Den enkelte beboer skal fortsat være ”herre i eget hus” og kunne bibeholde egne vaner og traditioner.

 

Plejecentret skal være præget af de beboere, der bor der lige nu; det er beboernes hjem og det er dem, der skal sætte dagsordenen. Personalet arbejder rehabiliterende blandt andet med velfærdsteknologiske løsninger og træning, så beboerne kan fastholde eller udvikle sine færdigheder så længe som muligt. Beboeren er eksperten i sit eget liv, hvorfor vi selvfølgelig respekterer selvbestemmelsesretten.

 

Vi arbejder med borgernær dokumentation, hvilket betyder, at du laver din dokumentation på tablet sammen med beboeren. Der skal være en konstant dialog mellem medarbejder og beboer om, hvilke ønsker og forventninger, beboeren har til livet/hverdagen/denne dag og hvordan de i fællesskab, i samarbejde med beboernes familier/netværk og evt. frivillige kan få opfyldt så mange ønsker som muligt.

 

Vi forventer, at du udover relevant uddannelse:

• Har hjertet på rette sted, og udviser imødekommende adfærd og respekt for den enkelte beboer og dennes pårørende

• Viser engagement og med et positivt livssyn tager del i den igangværende udvikling på Klippebo.

• Kan arbejde selvstændigt i et tæt arbejdsfællesskab med dine kollegaer og samarbejdspartnere – altid med beboerne i centrum og kerneopgaven i fokus.

• Er interesseret og motiveret for at arbejde med velfærdsteknologi og smarte metoder, og er nysgerrig på kreative muligheder for opgaveløsningen. 

• Kender til Cura og dokumentationspraksis, og har gode formidlingsevner. 

• Har øje for helheden og stræber efter at give beboerne en oplevelse af at leve et så hjemmevant liv som muligt.

• Tager ansvar for egen arbejdsdag med aktiv deltagelse i fagligt begrundet arbejdsfordeling og triagering. 

 

Vi tilbyder en arbejdsplads hvor Vi:

• Ønsker Psykologisk tryghed og en høj Social kapital.

• Sammen griner dagligt og har fokus på de gode historier sammen med beboerne. 

• Tilbyder fordybelse og udvikling indenfor et fokusområde hvor man gerne må være ekstra dygtig (f.eks. Demens, Inkontines, Velfædsteknologi, Magtanvendelse, Aktiviteter m.fl.)

 

OBS medarbejdere uden relevant uddannelse vil  ikke komme i betragtning til stillingerne, med mindre der ønskes at tage uddannelsen indenfor få år og har længere tids relevant erfaring. 

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.

Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.

Stillingen er på 37 timer pr. uge. 

 

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen. 

Ansøgningsfrist

20-11-2023

Samtaletidspunkt

23-11-2023

Ansættelsesdato

01-01-2024

Kontaktperson

konsulent
Heidi Irene Andersen
56927401 / 21734801
eller

leder af Plejedistrikt Rønne

Helle Kofod Hansen

56922702  / 24840162

Arbejdssted

Plejecenter Klippebo - dag
Solstien 1, 3760 Gudhjem

En arbejdsplads, der binder øen sammen

BRK er en unik kommunal arbejdsplads, fordi øen er en selvstændig region. Vi arbejder derfor med strategier og opgaver inden for erhverv, turisme og trafik, som er ansvarsområder danske kommuner normalt ikke varetager. På brk.dk kan du læse mere om kommunen, der med 3.600 ansatte er øens suverænt største arbejdsplads.

BRK er en røgfri arbejdsplads. 

Vi hjælper dig på plads

Det er en stor beslutning at flytte til ’solskinsøen’ – derfor står du heller ikke alene med den. Vi har nemlig en tilflytterkonsulent, der hjælper med bolig, job til din ægtefælle og skole- eller fritidstilbud til familiens mindste. Læs mere her.

 

Center for Ældre
Center for Ældre er en af BRK's største arbejdspladser med sine ca. 1.000 ansatte. Vores kerneopgave er at samarbejde med borgerne om at understøtte deres ressourcer og muligheder for at leve et aktivt, selvbestemmende og værdigt liv. Vi bestræber os på at dette samarbejde hver dag skal udfolde sig, så borgerne oplever høj grad af kvalitet. Vi træffer faglige og professionelle valg og bruger ressourcerne bedst muligt, ved at vi løser kerneopgaven sammen. Vi samarbejder på tværs af centerets enheder med borgene, deres familier og et netværk af frivillige. Som en del af holdet i Center for Ældre, har du gode muligheder for faglig udvikling og uddannelse. Sammen med dig tror vi på at vi kan få vores visioner for fremtiden og værdier for hverdagen til at leve.

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Bornholm Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Plejecenter Klippebo - dag, Solstien, 3760 Gudhjem

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5932466

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet