Nyt fra Gudhjem i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Gudhjem er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Uro og uorden

Fredag kl. 12.00 modtog vi en henvendelse fra en borger, fordi en 46-årig beruset mand netop var ankommet til en adresse i Rønne. Patruljen fik derfor kørt manden til hospitalet til afrusning.

Fredag aften omkring kl. 21.15 modtog vi en henvendelse om høj musik fra Nexø stadion, hvor en gruppe unge mennesker opholdt sig. En patrulje kørte til stedet, hvor de bad de unge mennesker om at pakke sammen, hvilket de var indforstået med.

Omkring kl. 04 lørdag kørte en patrulje til Krystalgade i Rønne, hvor en 51-årig beruset mand fra Rønne blev vurderet til ikke at kunne tage vare på sig selv. Manden blev derfor kørt til hospitalet til afrusning. 

 

Tyveri

En 17-årig ung kvinde fra Rønne blev fredag eftermiddag kl. 15.00 sigtet for at have stjålet et stykke tøj samt en parfume fra en butik i Rønne. 

 

Vold

Lørdag omkring kl. 01.15 kørte en patrulje til Krystalgade i Rønne, hvor en 23-årig kvinde fra Rønne havde slået en 36-årig mand fra Rønne i hovedet. Kvinden blev kortvarigt anholdt og sigtet for kvalificeret vold. 

 

Færdsel

ATK-vognen stod fredag i 3,5 time på Poulskervej, hvor det er tilladt at køre 80 km/t. To personer blev målt til at køre over det tilladte og den højeste hastighed blev målt til 100 km/t.

En 37-årig mand fra Gudhjem blev lørdag kl. 11.37 sigtet for at have ført bil ad Zahrtmannsvej i Rønne uagtet, at han var påvirket af alkohol over det tilladte.

En borger ringede lørdag aften omkring kl. 21.30 og oplyste, at en bil netop var kørt ind i vedkommendes hus i Nexø. Bilen havde ramt et nedløbsrør, som derved havde revet en flig af husets facade. En patrulje ankom til stedet, hvor en 18-årig mand fra Midtbornholm blev sigtet for at have ført bilen uden at have førerret. Derudover blev en 18-årig mand fra Gudhjem sigtet for at have overladt føringen til en person uden førerret.

Lørdag aften omkring kl. 23.30 væltede en 62-årig mand fra Midtbornholm på sin cykel på Pilevangen i Nexø. Manden blev kørt til hospitalet til tjek. 

Søndag morgen kl. 8.45 modtog vi en henvendelse om en knallert, som lå i grøften på Stangevej i Østerlars. Da det var uvist, om knallerten lå i grøften som følge af et færdselsuheld, fortog man søgning med patruljehund i nærheden – dette for at søge efter en mulig tilskadekommen fører. Der var ingen personer i nærheden, så knallerten blev taget med på stationen. Rette ejer kan henvende sig på 114 med henblik på udlevering. 

En 30-årig mandlig bilist fra Rønne blev søndag aften omkring kl. 22 bragt til standsning på Vibehaven i Rønne, hvor han blev sigtet for at have ført en personbil uagtet, at han var påvirket af euforiserende stoffer. Manden blev desuden sigtet for at have ført bilen i frakendelsestiden.

 

Brand

Søndag eftermiddag kort før kl. 17 indgik en melding om brand i et hus på Pæretræsdalen i Rønne. Det viste sig, at der var tale om en mindre røgudvikling fra en ovn. Ingen personer kom til skade.
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi