Nyt fra Gudhjem i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Gudhjem er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hærværk

Mandag modtog vi en anmeldelse om hærværk begået mod en bil, som holdt parkeret på Kirkevej i Nylars. Bilens bagrude var smadret i tidsrummet mellem søndag den 28. august kl. 09.17 og mandag den 29. august kl. 07.05.

 

Færdsel

I forbindelse med vejarbejde på Bokulvej i Gudhjem var et større hul i asfalten blevet dækket af en køreplade. Pladen var ifølge en borger knækket eller flyttet, hvilket var til gene for trafikken. Vej og Park blev derfor rekvireret og ville undersøge nærmere.

 

Efterladte ejendele

Mandag modtog vi en henvendelse fra en borger, som kl. 09.00 og igen kl. 19.30 havde set en del tøj og et sæt nøgler ligge ved badehuset på Næs Strand. En patrulje kørte til stedet, hvor de fik indhentet de efterladte effekter. Nøglerne viste sig at tilhøre en borger, som i forbindelse med et besøg på standen havde mistet dem. Tøjet blev taget med på Politigården som hittegods.

 

Brand

I forbindelse med en containerbrand den 15. august 2022 blev der foretaget brandtekniske undersøgelser på stedet, da brandårsagen på daværende tidspunkt ikke var kendt. Undersøgelserne viste, at branden ikke var påsat, men startet ved at en cigaret havde antændt indholdet i containeren.
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi