Nyt fra Gudhjem i politiets døgnrapport

Profilbillede

Gudhjem er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hærværk

En borger har anmeldt, at der i et fritidshus på Bertel Haarders Vej i Allinge er knust to ruder. Hærværket skulle være sket mellem søndag den 1. januar kl. 05.00 og torsdag den 5. januar kl. 10.00.

 

Beruser

I forbindelse med nattelivet fredag kørte vi to gange ud til berusede bornholmere i Rønne, som måtte have hjælp til at komme hjem af patruljerne.

 

Vold

Lørdag omkring klokken halv et om natten blev en 20-årig mand udsat for vold foran O’Malleys i Rønne, hvor der var blevet slået med en flaske. Manden blev kørt til skadestuen med henblik på at få tilset skader som følge af slaget. 

 

Uro og uorden

To gange lørdag nat kørte vi til Store Torvegade i Rønne, hvor der var optakt til slagsmål foran Palæ Caféen. Fire unge mænd fra Bornholm på henholdsvis 17, 16, 17 og 18 år blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Også natten til søndag kørte en patrulje til Store Torvegade i Rønne, hvor der var optræk til slagsmål, men da patruljen ankom til stedet, var alt roligt igen.

 

Færdsel

En borger ringede lørdag formiddag, idet en stort træ var væltet ud på Fåregårdsvej i Olsker, således at det spærrede for en udkørsel. Vej og park blev kontaktet.

En 41-årig mandlig bilist fra Sydvestjylland kom søndag aften kl. 19.08 kørende ad Snellemark i Rønne. Her gav han tegn til højresving ad Store Torv, men havde i den forbindelse overset en 15-årig ung mand fra Rønne, som kom kørende ad Snellemark på knallert. I forbindelse med, at bilisten foretog højresvinget, kørte knallertføreren ind i siden på bilen. Den 15-årige unge mand kom ikke til skade.

 

Eftersøgning

Lørdag eftermiddag kl. 17.25 ringede en bekymret borger, idet hendes mor på 92 år ikke var på sin adresse i Gudhjem. Familien havde ledt efter hende i nærområdet, men uden held. Politiet assisterede med eftersøgningen med blandt andet en hundepatrulje. Kl. 19.00 modtog vi en melding om, at den 92-årig kvinde var kommet hjem til sin datters bopæl og var i god behold. 

 

Øvrigt

Lørdag eftermiddag blev en borger opmærksom på en bøje, som var drevet ind på stranden ved Raghammer Odde i Pedersker. Relevante myndigheder blev kontaktet og vil mandag sørge for håndteringen af bøjen.
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi
False {
}
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk