Nyt fra Gudhjem i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Gudhjem er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

Tyveri

En rejsende mellem Ystad og Rønne har d. 9. september fået stjålet sin toilettaske med diverse kosmetik. Toilettasken havde hun lagt i sin skuldertaske, men en ukendt gerningsmand har formået at liste den op af skuldertasken på vej fra passagerområdet til vogndækket. Hold øje med dine ejendele, når du rejser.

Løse dyr

Fredag kl. 19.50 modtog vi et opkald om, at en 71-årig mand i Gudhjem havde optaget en lille boxerlignende hund uden halsbånd. En patrulje kørte forbi med en håndscanner og fandt frem til ejeren, der boede lige overfor. Ejeren havde selv været ud for at lede efter hunden.

Lørdag kl. 22.00 anmeldte en borger, at hendes brune broholmer var stukket af fra adressen i Rutsker. Ejeren havde selv efterlyst hunden via Facebook.

Søndag kl. 13.45 stod en borger med en 79-årig kvinde i Rønne, hvis hund – en lys lap – var løbet fra hende i ukendt retning.

Lørdag kl. 14.33 indløb anmeldelse om, at en ko stod tæt på vejen på Mosevej i Nexø. Man fandt frem til ejeren, der fik den gennet tilbage i folden.

Søndag kl. 17.54 oplyste en 70-årig mand, at han og hans datter havde fanget to heste, der gik på Sdr. Landevej. De kendte ejeren, men kunne ikke få kontakt med hende. De havde forsøgt at sætte hestene tilbage på fold, men den ene var løbet ud igen.

Uro

Fredag kl. 21.25 indløb anmeldelse om, at nogle unge mennesker tømte skraldespandene ved busstoppestedet på Sdr. Landevej i Nexø, og at der var sat ild til noget toiletpapir på det offentlige toilet. Patruljen har haft en adfærdsregulerende samtale med to unge drenge og deres forældre. Drengene kunne godt selv se det uheldige i deres opførsel.

En 17-årig mand fra Nordbornholm blev søndag kl. 00.54 sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han havde optrådt aggressivt uden for Palæ-Caféen i Rønne og blandt andet råbt ukvemsord mod en patrulje. Han blev bragt til afkøling i detentionen, hvorfra han blev løsladt senere på natten.

Færdsel

En 33-årig mand fra Rønne blev kort efter midnat natten til lørdag truffet kørende på Rønnevej, selvom han var påvirket af euforiserende stoffer.

Beruser

Lørdag kl. 17.00 ringede en 43-årig mand og fortalte, at der lå en meget fuld mand på Østre Jernbanesti. Borgeren havde forsøgt at hjælpe ham på benene men uden held. Patruljen fik den 52-årige mand på højkant og kørte ham hjem til bopælen.

Musik til ulempe

Lørdag kl. 22.05 ringede en borger fra Nexø og beklagede sig over høj musik fra et sted i området. Musikken var så høj, at vagthavende kunne høre musikken i telefonen. En patrulje fandt frem til en gymnasiefest på Duegårdsvej, og de unge blev formanet og trak festen indendøre.

 

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi