Nyt fra Gudhjem i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Gudhjem er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hærværk

Natten til lørdag blev der begået hærværk på en bil, der var parkeret på Smedegade i Åkirkeby. Begge døre på førersiden var påført lange, dybe ridser. 

Færdsel

Politiet sigtede mandag en 28-årig udenlandsk mand for at have undladt at standse efter søndag aften at have påkørt et hegn til en hestefold i Hasle. 

En 15-årig dreng fra Hasle kørte mandag ca. kl. 12 i Hasle på en knallert, der var konstruktivt ændret, så den kunne køre hurtigere end de tilladte 30 km/t. 

Politiet sigtede mandag ca. kl. 12 en 42-årig mand fra Rønne for at tale i håndholdt mobiltelefon under kørsel på Zartmannsvej i Rønne. 

Politiet sigtede mandag ca. kl. 15 en 40-årig mand fra Åkirkeby for at tale i håndholdt mobiltelefon under kørsel på Sdr. Strandvej i Gudhjem.
  

Løse dyr

Politiet modtog mandag ca. kl. 23 anmeldelse om, at der stod en græssende ko på cykelstien på Melstedvej i Gudhjem. Politiet fik kontakt til ejeren, der lovede at bringe koen hjem til eget græs. 

 

Brand

Politiet modtog mandag ca. kl. 16 anmeldelse om brand i en container på Kommandanthøjen i Rønne. En patrulje kørte til stedet og konstaterede, at der lå afbrændte blade foran containeren. Der sås ingen skade på containeren. 
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi