Nyt fra Gudhjem i politiets døgnrapport

Profilbillede

Gudhjem er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Humanitær eftersøgning

Mandag formiddag blev vi kontaktet af en 74-årig mands familie, da de ikke kunne finde ham og var bekymret for, om han selv kunne finde hjem. Om eftermiddagen, omkring kl. 14.30, blev manden fundet i god behold i nærheden af sin bopæl af nogle hjælpesomme borgere. Borgerne kørte herefter manden hjem til sin familie. Der skal lyde et stort tak.

 

Hærværk

Mandag modtog vi en anmeldelse om graffitihærværk, som formentligt var begået i løbet af lørdag den 4. marts. Der var malet på en husfacade på Storegade i Hasle, og vi hører meget gerne fra borgere, der kan have set noget i den forbindelse. 

 

Brand

Mandag kl. 19.25 kørte vi ud til en mulig naturbrand ved Krystalsøen i Sandvig. Der var tale om et bål, hvor der fortsat var gløder. Der var ingen fare for spredning, men bålet skulle efterslukkes. 

 

Færdsel

Mandag stod ATK-vognen i to timer på Gudhjemvej i Gudhjem, hvor det er tilladt at køre 60 km/t. I løbet af de to timer, ATK-vognen stod på stedet, blev ingen biler målt til at køre over det tilladte. 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi