Nyt fra Gudhjem i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Gudhjem er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hittegods

Fredag fik vi indleveret en lille sort pengepung, som blev fundet ved Østre Ringvej i Rønne. Der er forgæves forsøgt kontakt til ejeren. Såfremt man har mistet sin pengepung på ovennævnte sted, så kontakt Bornholms Politi.

 

Færdsel

I løbet af fredag aften blev fire personer sigtet for at køre på en ulovlig knallert, hvor der var foretaget konstruktive ændringer. På Nordre Jernbanesti i Rønne blev to unge mænd på henholdsvis 16 og 17 år stoppet, hvor deres knallerter blev målt på rullefelt til at kunne køre henholdsvis 51 km/t og 76 km/t. Senere blev to andre unge mænd standset på Nordre Kystvej i Rønne. De unge mænd var henholdsvis 17 og 15 år, og deres knallerter blev målt på rullefelt til at kunne køre 50 km/t og 55 km/t.

Lørdag middag kom en 80-årig mand kørende ved parkeringspladsen på Sagavej i Rønne. Idet manden skulle parkere sin bil, påkørte han en anden bil og fortsatte herefter ind i et trådhegn. Den påkørte bil blev som følge af påkørslen skubbet ind i hegnet.

En ældre kvinde holdte søndag morgen kl 8.55 i rundkørslen ved Haslevej i Rønne og spærrede den fuldstændig. Patruljen fik kontakt til kvinden, som havde haft problemer med motoren i bilen, hvorfor hun havde ringet efter vejhjælp, som netop var ankommet for at fjerne bilen.

Søndag fik to personer et klip i kørekortet for at have overskredet spærrelinjerne i forbindelse med en overhaling. En 34-årig kvinde blev stoppet på Meldstedvej i Gudhjem, og en 56-årig mand blev stoppet på Hammershusvej i Allinge.

 

Brand

Fredag kl. 22.25 kørte vi til en lejlighed på Højvangsparken i Rønne, hvor en røgalarm var aktiveret. Da patruljen ankom til stedet var det ikke muligt at få kontakt til beboeren af lejligheden, hvorfor patruljen var nødsaget til at sparke døren ind. På lejlighedens tændte komfur stod en pande med olie, som havde udviklet røg. Beboeren havde ikke bemærket noget, da denne sad og sov i stuen.

 

Restaurationsloven

En 63-årig kvinde havde søndag aften kl. 20.14 opført sig aggressivt på en restauration i Rønne, hvorfor personalet ikke ønskede hende på stedet. Kvinden blev for sin opførsel sigtet i henhold til restaurationsloven, hvor hun har fået et års forbud mod at komme på stedet.
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi