Nyt fra Gudhjem i politiets døgnrapport

Profilbillede

Gudhjem er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hærværk

Torsdag modtog vi en anmeldelse om hærværk begået på en campingvogn, som stod på Bymarken i Hasle. Campingvognens interiør var blevet ødelagt, ligesom der lå knuste flasker. Anmelder vidste ikke, hvornår hærværket var sket, men havde opdaget det torsdag morgen kl. 09.39.

 

Færdsel

En 18-årig kvinde fra Gudhjem var torsdag morgen kørt af vejen i et sving på Mortingevej ud for Rø. Der var ingen personskade og udelukkende materielle skader på bilen.

ATK-vognen stod tordsag på Rønnevej i Nexø, hvor det er tilladt at køre 80 km/t. To trafikanter blev målt til at køre over det tilladte, og den højeste måling var på 105 km/t.

 

Brand

Torsdag kl. 10.21 fik vi en melding om brand i tagkonstruktionen på fem sammenhængende ferieboliger på Lille Jernkaasvej i Gudhjem. Branden var opstået i forbindelse med, at det blev lagt tagplader på bygningen. Brandvæsnet fik hurtigt branden under kontrol og der var ingen personfare. 

 

Indbrud

Torsdag modtog vi en anmeldelse om indbrud i en campingvogn, som stod på Svalhøjvej i Hasle. Indbruddet var sket mellem fredag den 13. januar og torsdag den 19. januar kl. 12.20. Campingvognen fremstod gennemrodet og døren var opbrudt. 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi
False {
}
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk