Nyt fra Gudhjem i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Gudhjem er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdsel

Onsdag omkring kl. 15 kom en 71-årig mandlig bilist fra Sjælland kørende ad Helligdomsvej i Gudhjem. Manden kom over i modsatte vognbane, hvorved der skete kollision med en autocamper, som blev ført af en 58-årig mand fra Norge. Der skete i den forbindelse ingen personskade, men udelukkende materiel skade på begge køretøjer.

En 24-årig kvindelig bilist fra Rønne kørte onsdag eftermiddag omkring kl. 15 fra Stengade og ud i krydset ved Pingels Alle i Rønne. I den forbindelse påkørte kvinden en 78-årig mandlig bilist fra Rønne. Der skete ingen personskade i forbindelse med påkørslen. Kvinden blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Torsdag morgen kl. 05.25 modtog vi en melding om et færdselsuheld på Helligpedervej i Rutsker, hvor en personbil var kørt i grøften. En ung mand og en ung kvinde, der havde siddet fastklemt i bilen, blev kørt til tjek på hospitalet.

 

Våben

Onsdag eftermiddag omkring kl. 16.15 blev en 40-årig mand fra Vestbornholm anholdt for at være i besiddelse af to knive på Store Torv i Rønne. 

Onsdag kl. 23.36 kørte en patrulje til Lille Madsegade i Rønne, efter en henvendelse om et højlydt skænderi på stedet. I den forbindelse blev en 31-årig mand fra Rønne fundet i besiddelse af en kniv. Manden blev sigtet for overtrædelse af knivloven og kniven blev konfiskeret. 

 

Humanitær eftersøgning

En borger ringede torsdag morgen kl. 05.37 og oplyste, at han sammen med en flok kammerater havde været i byen, og de var i den forbindelse meget alkoholpåvirket. Anmelder oplyste, at de tidligere på morgenen havde gået langs Allinge Havn og Næs Strand, hvor de havde tabt en kammerat ud af syne. De havde herefter ledt efter kammeraten uden held. Der blev derfor iværksat en humanitær eftersøgning i området, hvor vi omkring kl. 06.30 fandt den forsvundne kammerat i god behold, sovende i en ulåst, parkeret bil.
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi