Nyt fra Gudhjem i politiets døgnrapport

Profilbillede

Gudhjem er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdsel

Tirsdag omkring kl. 10.30 kom to mænd på henholdsvis 55 og 62 år kørende ad Sdr. Strandvej i Gudhjem. Den forankørende bil bremsede pludseligt meget hårdt op, da han skulle svinge til venstre ind til parkeringsarealet. Imens den 55-årige fører bremsede ned, aktiverede han sit venstre blinklys. Da den bagvedkørende bil holdt stille satte den 55-årige i bakgear, men da den 62-årige fører ikke kunne nå at undvige, kolliderede de to parter.

ATK-vognen stod tirsdag i tre timer på Vestermarievej, hvor det er tilladte at køre 50 km/t. To trafikanter havde lidt for meget fart på, da de kørte forbi ATK-vognen, og den højeste hastighed blev målt til 67 km/t.

 

Hærværk

Tirsdag modtog Bornholms Politi en anmeldelse fra en 38-årig mand om hærværk, der var begået på mandens bil. Bilen havde holdt parkeret på Østergade i Rønne, hvor hærværket var begået mellem søndag den 3. april kl. 02.00 og samme dag kl. 08.30. På højre side af bilen var sidespejlet slået ned i døren, og der var derfor kommet ridser på bilen.

En 64-årg kvinde oplyste tirsdag, at der var begået hærværk på kvindens bil, som holdt parkeret på Heroldsgade i Hasle. To af bilens dæk var blevet punkteret mellem mandag den 28. marts kl. 21.00 og mandag den 4. april kl. 08.00.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Matilde Andersen ma@vores-mediehus.dk