Nyt fra Gudhjem i politiets døgnrapport

Profilbillede

Gudhjem er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud

Medejeren af ”Born Beauty” i Nexø tog mandag formiddag kontakt til Bornholms Politi, idet han var kommet ind i frisørsalonen og havde opdaget, at kasseapparatet var brudt op. Ejeren af frisørsalonen havde været i salonen i løbet af søndagen, hvor hun var helt sikker på, at begge døre var blevet låst. Ejeren mente, at kasseapparatet måtte være blevet brudt op mellem søndag den 3. april kl. 13.00 og mandag den 4. april kl. 09.10. Der var intet stjålet fra salonen.

 

Vejr

Mandag eftermiddag og aften bød på voldsomt vejr med vindstød af stormstyrke. I den forbindelse fik Bornholms Politi melding om syv væltede træer, hvor vej og park blev rekvireret. Derudover indgik en melding om, at noget materiel opsat i forbindelse med gravearbejde på Kastanievej i Gudhjem var blæst rundt, og firmaet bag gravearbejdet ville hurtigst muligt rydde op. I løbet af eftermiddagen blev Bornholms Politi også oplyst, at tagplader blæste ned fra siloen i Hasle Havn, hvorfor PLE i den forbindelse blev underrettet. Foruden træer, tagplader og materiel ved gravearbejde indgik ligeledes en anmeldelse om, at en port var blæst ud i det gamle mejeri i Rønne.

Det voldsomme vejr fik en 57-årig kvinde til at ringe til Bornholms Politi mandag aften, idet der var en tagsten, som var i risiko for at falde ned fra taget på hendes adresse i Gudhjem. En patrulje kørte ud til adressen for at se på situationen. Med lidt snilde og ved hjælp af kosteskafter fik patruljen skubbet rygningsstenene ned, således at de ikke længere var til fare for fodgængere og andre på vejen.

 

Brand

Mandag eftermiddag indgik en anmeldelse om ild i et halmfyr i Olsker. Der var ikke umiddelbart personfare, så den 59-årig mandelige anmelder ville selv for søge at slukke ilden med en vandslange. Da patruljen ankom til stedet havde manden fået en del røg i forbindelse med slukningen af ilden og blev derfor kørt til hospitalet til tjek.

 

Færdsel

Mandag stod ATK-vognen i knap tre timer på Rønnevej i Nylars, hvor to trafikanter ikke overholdte hastighedsbegrænsningen på 70 km/t. Den højeste måling var på 91 km/t.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Matilde Andersen ma@vores-mediehus.dk